Om Eurosoft

Vi gør det nemmere for vores kunder at få succes

  • Eurosoft udvikler og leverer professionelle løsninger til professionelle brugere i forskellige brancher og virksomheder, som alle har det tilfælles, at de ønsker at styre deres virksomhed på en effektiv og overskuelig måde.
  • Vores løsninger dækker alt lige fra registrering af kundeemner til levering af varer og tjenesteydelser samt fra budgetlægning til udskrivning af årsregnskab.
  • Vores løsninger hjælper dig med bearbejdning af og opfølgning på kunder og kundeemner, planlægning af den daglige drift, registrering af tids- og vareforbrug samt økonomistyring og lønberegning og meget andet, som det vil være alt for omfattende at komme ind på i denne korte introduktion. Vi ønsker at hjælpe dig og din virksomhed til at få succes.
  • Det gør vi blandt andet ved at udvikle IT-løsninger, der understøtter og effektiviserer administrativ ressourcestyring på en enkel og letforståelig måde, hvor brugeren er i centrum.
  • Eurosoft vil gerne være din virksomheds sparringpartner. Vi hjælper dig med en forståelig, effektiv og rentabel udnyttelse af informationsteknologien.
  • Kontakt os venligst for yderligere information. Vi ser med glæde frem til at levere vores løsninger og services til din tilfredshed og til gavn og glæde for dig og din virksomheds trivsel og fremgang.


Vores historie

Eurosoft startede i 1984 som et skandinavisk selskab med distribution af udviklingsværktøjer til udviklere. Siden 1988 har vi i stigende grad fokuseret på konsulentydelser til virksomheder.

Vores primære forretningsområder er konsulentbistand i forbindelse med udvikling af skræddersyede løsninger samt udvikling og drift af forskellige brancheløsninger vedr. administrativ resourcestyring.

Eurosoft har siden 1988, udviklet en unik projektmodel, der støtter en offensiv adfærd hos vores kunder, og som medvirker til at sikre en målstyret og optimal udnyttelse af informationsteknologien. Konceptet er beskrevet i bogen Offensiv Systemudvikling (Samfundslitteratur).

Eurosoft (IT Consult A/S) har siden 1997 været et 100% danskejet selskab.